Tanningvoordeelpas

Tanningvoordeelpas

Met de Tanningvoordeelpas onderga je goedkoper of zelfs GRATIS een tanningbehandeling. Dit doen we door de hoogste korting te geven bij meer dan 2300 webwinkels in Nederland.

Hoe verkrijg je het voordeel?

Zodra je via Tanningvoordeelpas.nl online een aankoop doet, krijgt Tanningvoordeelpas.nl commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan. Deze commissie wordt aan jou uitgekeerd en op je account bijgeschreven. Dit bedrag kun je op elk moment laten uit betalen en bij je eigen salon/studio besteden. Jouw behandeling/product wordt dus goedkoper of zelfs gratis. De commissie die altijd gegeven wordt, de zogeheten cashback, komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft middels een kortingscode.

Let op!

Bij sommige webwinkels zit op de verzendkosten en BTW geen cashback.
Bij gebruik van kortingscodes die niet door Tanningvoordeelpas worden aangeboden, wordt er geen cashback toegekend.
Als je een aankoop annuleert of een gedeelte van je aankoop retourneert, ontvang je over de gehele en/of gedeelte van uw aankoop geen cashback.

Bekijk hier alle deelnemende webwinkels of gebruik de zoekfunctie om te zien of jouw favoriet er ook tussen zit!

Hoe werkt het?

Zodra je de pas hebt ontvangen meld je je aan op www.tanningvoordeelpas.nl met de verkregen unieke code op de pas. Mogelijk heeft jouw salon/studio dit al voor je gedaan.
Als je bent aangemeld en ingelogd dan ontvang je via de Tanningvoordeelpas de HOOGSTE korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels. De sponsoring die je voor jouw bezoek aan de salon/studio altijd ontvangt, staat vermeld bij “cashback”.
Heb je eenmaal de webshop gevonden dan zie je ook direct of er nog een extra korting middels een kortingscode wordt aangeboden door de webshop. Dit wordt aangeven met een schaartje. Deze extra korting wordt direct verrekend met de afrekening bij de webshop.
De sponsoring (jouw cashback) wordt na goedkeuring door de webshop op je eigen account gestort. Zodra je het opgebouwde tegoed wilt laten uitbetalen is dit mogelijk met één druk op de knop. Als je op uitbetalen klikt, ontvang je een digitale tegoedbon waar je tegoed min € 5,- administratiefee op staat. Deze print je uit en lever je in bij de salon/studio. De betreffende salon/studio verrekent dit met jouw tanningbehandeling.

Het is wel belangrijk dat er tijdens het shoppen en het aankoopproces, geen onderbreking plaatsvindt. Bezoek geen andere websites, sluit de browser niet tijdens je aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Mocht hier sprake van zijn, dan bestaat de kans dat de cashback niet aan je toegekend wordt.
Note: Het tegoed op jouw pas wordt dus uitgekeerd aan de salon/studio waaraan jouw pas gekoppeld is.

De Salon

  • salon kamer 5
  • salon kamer 4
  • salon kamer 3
  • salon kamer 2
  • salon kamer 1